Op 31 januari en 01 februari 2022 hebben Fien en Pelle een hele leuke date gehad. Nu is het ongeveer 4 weken wachten om te zien of deze date resulteert in een nestje pups.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een pup, we hanteren de volgende werkwijze. Wij beginnen pas met het opstellen van de wachtlijst wanneer het zeker is dat één van onze teefjes drachtig is. Dit doen we om teleurstellingen te voorkomen omdat niet elke dekking resulteert in een nestje. Wij plaatsen geregeld nieuwtjes zodat u op de hoogte kan blijven van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de dracht. Zodra de date succesvol is kunt u zich opgeven voor de wachtlijst. Zodra u op de wachtlijst staat sturen wij u een vragenlijst op. Na de geboorte, wanneer bekend is hoeveel pups en van welk geslacht en kleur ze zijn, nemen wij contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *